Bryllupsfotografering Tips til at få dig i gang

Da min kone og jeg besluttede at tage op bryllupsfotografering et par år tilbage havde jeg en god idé om, hvor meget vi ville få brug for at lære . Jeg vidste at læse en bog om bryllupsfotografering ville ikke klippe det , men det var et sted at starte. Jeg husker bogen om, at til bryllupper du skal være i blændefunktion så off vi gik til at skyde vores første bryllup for en ven. Når du har optaget det meste af ceremonien i blændefunktion jeg indså hurtigt, at der var en masse mere i det , da jeg så de bløde og uskarpe billeder fra lave lukkertider på grund af lav belysning i kirken. Jeg vidste, at vi havde en lang måder at gå .

bryllupsfotograf

Som min kone og jeg har dyrket i erfaringerne fra de seneste par år har jeg lavet mentale og fysiske notater af, hvad vi har lært i håb om at dele vores indsigt i med andre og til at fremme vores indlæring ved at gå gennem processen. Dette er ikke ment til at være en , hvordan man guide , men i stedet et overblik over tips og teknikker , der fungerer godt for os med vores stil bryllupsfotografering , der er photojournalistic med nogle minimale poserer emner.

kameraindstillinger

Hver gang vi køber nye kameraer jeg sat dem op uden at kende de vil udelukkende blive brugt til bryllupper. Her er vores foretrukne indstillinger ( vi bruger Canon , så dit kamera kan have lidt forskellige navne for disse indstillinger ) :

Date / Time: Da både min kone og jeg skyder under bryllupper jeg sørge for vores kameraer har den nøjagtige dato og tider ned til den anden . Senere, da vi uploade billeder til at begynde at redigere denne gør alting hurtigere , da billederne er i kronologisk rækkefølge. Der er ingen nem måde at genbestille fotos i de fleste foto programmer, så dette er et enormt tidsbesparende , hvis du har planer om udstationering fotos online, da det simpelthen ser bedre, hvis alt er i orden . Det sparer også tid, når du arrangerer den endelige bryllup album.

Autofokusområde : Mange kameraer har avancerede systemer til at vælge den bedste omdrejningspunkt for skud. Vores Canon 7D har 19 point , som kan være automatisk valgt af kameraet. Ved optagelse bryllupper , vi ofte befinder os skydning mellem tæt objekter for at få den skudt , vi ønsker , der kan forårsage kameraet til at vælge objektet som omdrejningspunkt . Også i svagt lys kan det være svært for kameraer til at vælge den rigtige omdrejningspunkt. Hvis kameraet vælger den forkerte omdrejningspunkt , og du har brug for at ændre det , du måske lige har savnet dit skud. Som sådan , vi har sat vores kameraer for enkelt punkts autofokus og indstille fokuspunktet til midtpunktet . Vi derefter fokusere ved hjælp af dette center brændpunkt ved at trykke udløserknappen halvvejs og derefter komponere vores skud. Dette giver en ensartet metode til at tage billeder hurtigt, som du ikke skriver dit skud omkring varierende knudepunkter i søgeren , og du kan nemt fokusere præcis hvor det er nødvendigt .

AF Servo -tilstand : Denne tilstand vælges hvis kameraet vil holde et konstant fokus , når du trykke udløserknappen halvt ned , eller hvis det vil omlægge , hvis den opdager objektet bevæger sig. Da mange gange i løbet af processionen fag kan bevæge sig mod eller væk fra dig det er en nice feature til gearing, som er grunden til, at vi sætter denne til AI Focus mode ( Canon ) . I AI Focus tilstand kameraet vil fokusere på stadig emner som normal og giver dig har opnået at fokus endnu , hvis motivet begynder at bevæge det vil ændre til AI Servo mode, som vil forsøge at holde dit motiv i bevægelse i fokus , indtil du tager billedet .

Drev tilstande: De fleste kameraer har forskellige skydning hastighed markeringer fra enkelt skud -mode, som er en ramme pr udløserknappen depress , high speed kontinuerlig tilstand , som typisk vil tage alt fra 4-8 fps afhængigt af kameraets hurtigste skydning hastighed. Vi sætter vores kameraer med lav hastighed kontinuerlig til bryllupper. Den måde kan vi tage flere billeder hurtigt uden at gøre for meget støj og uden at tage en stor mængde af fotografier, som hurtigt kan fylde et hukommelseskort og tilføje til din post produktion tid .

Metering Mode: Nu hvor vi har fokus sæt til enkelt punkt vi ønsker også at fortælle kameraet for at se på midten af ​​billedet , når du indstiller eksponering , og dette gøres ved at indstille målemetoden at centrere vægtet gennemsnit. Kameraet giver derefter højere prioritet til , hvad der er i midten af ​​billedet, og mindre på , hvad der er på de kanter, når den fastsætter eksponering. Vi sætter også vores blinker meter i midten, da vi bruger blinker mest for portrætbilleder , hvilket kan typisk ske lige på kameraet, når flashen er tilknyttet, eller på flash selv.

Bageste lukkergardin : Dette fortæller flashen til at gå ud i slutningen af eksponeringen i modsætning til begyndelsen. Dette vil gøre svagt lys skud , såsom under dans, ser mere realistisk som enhver motion blur vil være bag motivet i stedet for foran den. Denne indstilling kan også foretages på kameraet med flashen forbundet eller på flash selv.

Highlight Advarsel: De fleste kameraer vil have denne indstilling, som blinker områder af billedet på LCD, der er blæst ud i højdepunkterne. Dette er et must, da det sidste, du ønsker at gøre, er at blæse ud brudens kjole få dig til at miste alle de detaljer , så vi har dette sæt til aktiveret hele tiden . Hvis vi tager et skud og varsel områder i billedet blinker på vores LCD-skærm , vi ved, at vi er nødt til at sænke vores eksponering eller skrue ned blitz ved brug kompensation indstillingen flash eksponering.

Hvidbalance: Vi vælger at forlade dette sæt på auto. Som photojournalistic fotografer vi tager masser af fotos og derfor bevæger sig for meget rundt til at blive hvidbalancen indstilles tiden . Hvidbalance ændres ofte selv under en ceremoni , som bruden og gommen bevæge sig rundt , så vi foretrækker at gøre vores justeringer i post- produktion ved hjælp af brudens kjole til at indstille hvidbalancen , som giver en konsekvent og nøjagtig hvidbalance på billederne.

Shooting begivenheden

Klargøring : Typisk starter dagen ud med min kone at tage billeder af bruden , mens jeg gør det samme med den nette . Vi forsøger altid at bruge de eksisterende lyskilder , men finder at bruge blitz er ofte en nødvendighed, især indendørs. I løbet af denne tid, vi bruger begge diffusorer på vores flash og vinkel flash opretstående på omtrent en 45 graders vinkel . Dette giver en dejlig diffust lys kilde og skærer ned på skygger , som er let at komme af i små rum , hvor folk ofte bliver klar . For optagefunktioner vil vi bruge Lukkerprioritetsmodus og indstille vores lukkertiden til 1/60 eller hurtigere at få nice skarpe stillbilleder , da de emner tendens til at bevæge rundt som de forbereder sig til dagen. Manuel mode bruges også, hvis vi befinder os stille i en periode for at give billeder et mere ensartet udseende . Aperture prioritet kan anvendes til detaljer skud af ringene , sko og andet tilbehør til at levere flot bokeh eller til at øge dybdeskarpheden efter behov. Hvis du bruger flash også øve med at sænke kameraet eksponering mørkere baggrunden for at give dit emne mere tilstedeværelse.
50 mm, F1.4 , 1/160 sek , ISO 400, blinker på

Den Procession : Vi forsøger altid at praktisere denne skudt før tid under generalprøven , hvis vi er i en kirke , vi ikke har været til før . Det er vigtigt at vide, hvor man står som kirkens event planner bør instruere dig på i god tid. Vi har altid skyde en fuld længde portræt skudt under hensyntagen til den kamera skal være på omkring midtvejs punkt i motivet . Dette er en stor mulighed for at bruge manuel mode , da du vil tage alle de procession skud fra det samme sted . Dette vil give dine fotos det ensartet udseende , du ønsker , hvis de går ind i et album. Igen sørg for at kontrollere, at lukkertiden er mindst 1/ 60 sek. hvis ikke hurtigere. Vi foretrækker 1/100 af et sekund eller hurtigere, når vi ved, at folk vil bevæge . En typisk indstilling for denne skudt ville være 1/100 sek. , F4.0 og ISO 400 . Husk på at der kan være en mur bag dine emner, så dette et skud, hvor du gerne vil bruge en flash beslag til at holde blitzen over dit kamera for at minimere skygger viser på bagvæggen af kirken. Igen vi typisk har en flash diffuser på vores flash holde i tankerne , de ikke er effektive meget forbi 10 meter , så hvis skud er længere end , at vi vil fjerne diffusoren .

Ceremonien : Det er tid til at være kreativ , men opmærksom på lysforholdene. Da vi bevæger os rundt en masse , vil vi typisk sætte vores kameraer i Lukkerprioritetsmodus at forhindre lave lukkertider , som kan forårsage sløring. Vi typisk indstille kameraet til 1/60 eller 1/80 af et sekund , afhængigt af tilgængeligt lys , men vi vil gå lavere , hvis nødvendigt , så ikke gå over ISO 1600 holde støjen på et minimum. Ofte finder vi vores blænde maxed ud på F2.8 som er fint med os. Dybdeskarpheden på F2.8 er typisk mere end nok til at have både bruden og gommen i fokus med en minimal mængde af bokeh som altid ser godt ud. ISO kan gå op til 1600 eller 3200 i nogle situationer, hvor senere bruge software såsom Imagenomic s Noiseware til at fjerne støj under efterbehandlingen . At have et zoomobjektiv er vigtigt at komme i tæt fra bagsiden af ​​kirken (se nedenfor) .
200 mm, F2.8 , 1/80 sek , ISO 1600 , ingen flash
portrætterne

For de formelle portrætter efter ceremonien vi altid bruge et stativ og indstille kameraet til manuel tilstand. Stativ hjælper maksimerer skarpheden af ​​billedet og gøre det lettere at flytte rundt for at stille og direkte. Til indendørs bryllupper vi næsten altid bruge en flash. En typisk indstilling til portrætter ville være : 1 /60 sekund lukkertid , F5.6 ( eller højere du har brug for mere lys ) og ISO 400 . Husk du indstiller eksponeringen til baggrunden, så én ting, vi altid tænke på, er , hvor meget af baggrunden vi virkelig ønsker at se ? Hvis det er en smuk baggrund kan vi indstille eksponeringen til det normale. Hvis baggrunden har noget går for det , kan vi indstille eksponeringen ned til -2 stopper for at gøre den mørkere lidt og gøre dit fag skiller sig ud mere . Dette gøres ved at hæve lukkerhastigheden. Det er bestemt personlig præference og vi altid tage nogle prøvebilleder for at kontrollere udseendet , vi ønsker. Vi bruger vores flash i TTL -tilstand og tage det kamera ved hjælp af en sync ledning eller trådløst . Hele vores setup tid er blot et par minutter, og vi typisk ikke bruge en lysmåler . Husk , når du bruger en flash, bliver eksponeringen din ven , ligesom bokeh , til at håndtere vanskelige baggrunde. I shot nedenfor brugte vi en -1 stoppe eksponering baggrunden mørkere , da farverne i det var en smule rige kunne være overvældende til emnet, hvis ikke afdæmpet.
38 mm, F2.8 , 1/ 60 sek , ISO 400, blinker på

receptionen

Her vil vi sætte vores kameraer tilbage lukkertid tilstand, så vi kan tage oprigtig skud hurtigt uden at det er nødvendigt at ændre indstillingerne. Hvis modtagelsen er udendørs kan vi anvende Blændeprioritetsmodus da tilgængelige lys er rigeligt , så vi kan vælge den dybdeskarpheden. Eventuelle udendørs portrætter af bruden og gommen vil også blive taget i blændefunktion med blitzen slået til udfyldningsflash , hvis nødvendigt. Flash eksponering må muligvis sættes til -1 eller lavere for at gøre flash blanding pænt som vi altid kontrollere på displayet. Indstillingerne af blændeåbningen ville være F4.0 eller lavere for mere dybdeskarphed , hvis vi ønskede at vise baggrunden ellers vi kunne rejse blænde til at sløre baggrunden for at trække mere fokus på vores fag .
32 mm, F4.0 , 1/80 sek , ISO 100

Kage opskæring og toasts er en anden tid, hvor en flash beslag er praktisk , så ofte parret vil blive stående i nærheden af ​​vægge, så holder blitzen over kameraet for disse portrætter er afgørende. Hvis du ikke har en flash beslag du er bedre at tage skud i landskabet og så gør det et portræt billede under efterbehandling for at minimere skygger.

Endelig til dans , vi fortsætter med at tage flash billeder med vores diffusorer vedhæftet hoppende lys fra loftet , når det er muligt. Hvis vi har brug for mere lys, vi tage flash diffusorer . Vi vil også sænke vores lukkertider ned til 1/ 10 sek. eller lavere til bringe mere baggrund lys. Dette virker fint, da blitzen fastfryser bevægelsen af ​​dine emner, så sløring er begrænset, og det holder baggrunden fra at være alt for mørke med ingen detaljer.

Modtagelse fotos er en stor tid til at eksperimentere med forskellige indstillinger på dit kamera og afprøve nye ideer. Vi vil ofte komme på stole for at prøve et andet perspektiv , eller du kan også bruge live-mode , hvis dit kamera har det, for at tage billedet udnytte bagsiden LCD-skærm , som giver dig mulighed for at hæve kameraet over handlingen og stadig se din komposition .

Afsluttende tanker

Hvis nogen spurgte mig, hvordan man gør et bryllup, og jeg havde 30 sekunder til at reagere , jeg vil råde dem til at bruge Blændeprioritetsmodus udendørs, Lukkerprioritetsmodus indendørs, og bruge manuel mode til portrætter gearing et stativ og flash. Selv om dette er bestemt ikke fange alle råd er det helt sikkert har hjulpet os til at have et højt niveau slagplan på plads, som vi derefter kan bygge fra som vores erfaring vokser. Den værste følelse er at komme ind i en situation, hvor du ikke er klar til at tage billedet, når det sker , så disse grundlæggende er vores fejlsikker . Over tid er jeg kommet til at nyde ved hjælp af manuel tilstand, fordi ud over at give billederne et ensartet udseende , det bremser dig ned og gør dig “tænke” mere om din komposition og dine kameraindstillinger , før du trykker på knappen.

Jeg er sikker på vores teknikker vil fortsætte med at udvikle sig over tid . Det er den løbende læringsproces, som gør fotografering så givende for os. Hver eneste bryllup vi gør forbereder os til den næste , og denne udvikling vil være din bedste læringsredskab og tillid bygherre , som det har været for os.

Læs mere om andre dygtige bryllupsfotografer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s