En introduktion til bryllupsfotografiet

En introduktion til bryllupsfotografering [ Boganmeldelse ]

Hvorfor ? På det tidspunkt havde jeg for nylig interviewet en række fordele , som er specialiserede i at fange det magiske i processen med at skabe et magasin historie på dette erhverv . Puha ! Ikke for mig, besluttede jeg . Langt ud over mine evner sæt , tålmodighed, opfindsomhed og energi niveauer.

bryllupsfotograf

Så det var med en følelse af lettelse, at jeg gennemgået denne bog , i sikker forvisning om , at ingen , og jeg mener ingen , kunne eller ville nogensinde sætte mig igennem de traumer, bryllupsfotografering gaver.

For hendes del , forfatter Lorna Yabsley minder , hvordan, hvornår starter ud som en bryllupsfotograf i de dage af film, livet var så meget enklere og bestod af formelt iscenesatte skud foretaget i en time lange session , ville det bedste, der ‘ i sidste ende blive vist til kunden for dem at vælge et sæt af billeder , der ville blive indsat i et færdigt album. ”

Dagens generation af bryllup skydespil arbejder mest i digital , med en endeløs række af skud, revideret øjeblikkeligt … ‘nu er vi nødt til at gøre arbejdet i laboratoriet i post produktion … en helt ny færdighed base, fotografer skal forstå og udstyre sig selv med . ‘

Bogen hoveder ud med et kapitel med overskriften ” Forståelse Bryllupper « og råd , at fotografen ikke skal dominere sagen , være uformel , udvikle et øje for komposition erhverve en grundlæggende viden om fotografering og forstå dit kamera.

Læs mere om bryllupsfotografiet her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s